Спречкването между двамата избухнало пред бургаски мол

40-годишен мъж бе пребит посред бял ден на паркинга пред бургаски мол, докато изпълнявал служебните си задължения.

Нападателят е 22-годишен младеж, който се подразнил от това, че количките, които работникът бутал, за да вкара в търговския център, забавили придвижването му с автомобила.

Сега пострадалият Николай Бахчеванов е в болнични, но се опасява, че ще остане без работа, тъй като травмата на главата му не позволява сериозно натоварване, а има и хронично заболяване, което може допълнително да се усложни.

Николай Бахчеванов работи към фирма, която се грижи количките в търговския център да бъдат прибирани от паркинга. На 23 ноември бил на работа дневна смяна, събрал пет колички и тръгнал към пункта до входа на търговския център, за да вземе още.

„Чух, че някой започна да псува отзад. Обърнах се и видях една кола. Отидох, той псуваше и ме обиждаше. Попитах го: „ Кого псуваш, бе, селянин?!”. Той почна да ме обижда повече. Казах му: „Знаеш, че нямаш право да спираш тук и ако извикам охраната, както се заканваш, знаеш какво ще стане”, разказва потърпевшият Николай Бахчеванов.

Николай тръгнал към количките и решил, че свадата е приключила.

„При обръщането усетих удар в главата”, разказа Николай Бахчеванов.

Докато окървавеният работник чака помощ, нападателят с мръсна газ напуска паркинга, но водачите на таксиметровата стоянка успяват да запишат номера му. Заловен е след минути.

Николай е с вродена епилепсия и след този побой състоянието му е още по-тежко. Смята да съди нападателя си, защото има реална опасност да остане без работа заради травмата. Заради хроничното заболяване мъжът получава пенсия, а работа намира трудно. Сега работи за 321 лева на месец