За десетия рожден ден на Cacao Beach пристига женското диджей-дуо BLOND:ISH

Лято, море, пясък и изгрев... Кой ли не си мечтае за това? За да бъде обаче картинката пълна, COMMA Group отправя към теб една по-специална покана. 


След поредицата издания на “Beach Banquet” и участията на имена като Lee Foss (Hot Natured) и Nina Kraviz през миналото лято, на 23 август, за десетия рожден ден на Cacao Beach, пристига женското диджей-дуо BLOND:ISH.


След емоционалния си четиричасов сет през пролетта, който взриви публиката в София, Anastascia и Vivie-Ann идват за втори път в България.


Най-новият ремикс на момичетата е за самата Maya Jane Coles – „Everything“. Те стоят и зад безспорните клубни хитове -  “Lonely Days” , “Till We Die” , “Truth In Me”. Имат ремикс и за парчето “Flash Of Light“ на Luca C и Birgante с вокалите на Roisin Murphy от Moloko. 


Blond:ish издават продуцкия за лейбъли като Kompakt, Get Physical, Noir Music, Hot Waves и са били част от програмата на фестивали и събития като BPM, Burning Man, Flying Circus, Circoloco и Ushiaia.


За “warm-up”-a ще се погрижи Andrew (BG). Какво ще се случи, когато излязат “The trouble girls“ – със сигурност не е за изпускане. Така че, ако ви се ходи на истинско плажно парти – датата е 23 август, началото е 23 ч., мястото е Cacao Beach, а посрещането на изгрева – задължително


Все още може да се възползвате от възможността да закупите ограничен брой промо билети на цена от 15 лв. 


Повече информация може да намерите ТУК