Дани и Юлия разкриват своите бъдещи планове и какво обединява музиката и спорта

Известният дует „Мания” се събира отново на една сцена. Сестрите Даниела И Юлия разказаха в студиото на „Здравей, България” какво е довело до решението да възродят музикалната си кариера у нас.

 

Песента „Не искам, не мога” ще бъде възродена, имаме намерение да я направим с филхармонията, ще има цигулки и по средата ще има мое соло на саксофон”, казва Даниела. Тя от шест години живее в Ню Йорк и там се развива като музикант и певица. „Страхотно е да сме пак на сцена”, споделя сестра ѝ Юлия. Двете смятат, че са успешен тандем, защото не се ревнуват. „Тук няма какво да делим, даваме най-доброто от себе си”, категорична е по-малката от двете сестри.

 

Дуетът е известен и със своите екстравагантни костюми и рокли. „Винаги сме искали да бъдем различни от всички останали. Има много песни, в които има хореография, никога не искаме да застанем просто пред публиката и да пеем”, коментира Дани, която разказа и повече за своя живот в САЩ и участието ѝ в нова група като саксофонистка.

 

Юлия от своя страна развива кариерата си на музикант и изпълнител у нас. „Не съм спирала, през последните години работих сама, но наскоро направих едно трио, с което свирим в софийските клубове. Не спирам и да се развивам в аеробиката”, разказва тя.

 

Дуетът разказа и любопитни подробности за последния си клип към песента „Не познавам теб”, както и участието в скандалния конкурс „Евровизия 2003”.

 

Какво друго казаха дует „Мания” след своето събиране – гледайте във видеото.