Мъжът разбрал за изневярата от Фейсбук

Почина двойният убиец от Варна, който вчера застреля приятелката си и любовника й и след това се простреля в главата. 

 

39-годишният мъж беше приет в шокова зала с кръвоизлив в мозъка. Още тогава лекарите коментираха, че шансовете му за пълно възстановяване са малки.

 

Почина двойният убиец от ВарнаМотивът за убийството е ревност. По непотвърдена информация мъжът е разбрал за изневярата на любимата си от Фейсбук. Разбил е паролата й в социалната мрежа и така научил за паралелната връзка. Там прочел и за часа на срещата на любовниците пред варненския мол, където извършил убийството. 

 

След кървавата драма двете деца на трагичната двойка останаха без родители.

 

Мъжът се е прострелял в главата само два часа след показното убийство. Откаран е в изключително тежко състояние в шокова зала. Екип от реаниматори и неврохирурзи са се опитали да спасят живота му, но въпреки усилията убиецът е починал.

 

Извършителят на престъплението и убитата от него жена са живеели на семейни начала и двамата са от Дългопол. Имат две деца на 17 и 8 години. 

 

Най-близката социалната дирекция до родното място на децата, тази в община Провадия се е самосезирала и предстои те да бъдат посетени от социални работници. Ще бъде разговаряно с тях и ще се търси вариант да бъдат настанени при близки роднини. Ако няма такива, другите варианти са приемно семейство или дом за деца, лишени от родителски грижи.

 

Репортер: Нивелина Няголова