Както винаги най-интересната част от наградите беше червеният килим

Както винаги най-интересната част от наградите беше червеният килим. Вижте модните престъпници, както и отличниците.


След „Златните глобуси” - още една грешка за Сандра Бълок. Очевидно актрисата остави в пералнята да се отцеди добрият вкус, появявайки се в приличаща на евтин станиол зелена рокля, която сякаш всеки момент ще се пръсне по нея.


Кейт Бланшет е една от звездите, които винаги аплодираме за избора й на тоалет. Но бледорозовата рокля на Живанши не беше подходящ избор. Набръчканата предна част беше твърде голяма и изкуствено създаваше обем на иначе елегантната й фигура. А блестящите пайети бяха твърде много за този тоалет и олекотяваха роклята.


Аманда Пийт съще бе направила причудлив избор, а свободно падащите ръкави, просто не кореспондираха с важността на събитието.


Подкрепяме смелите решения, но понякога прекалената самонадеяност преминава в смешка. Точно такъв беше случаят и на звездата от "Модерно семейство" Джули Боуен. Роклята на Джули беше без презрамки, с оранжево бюстие и черно-бели краища. Твърде много вложени идеи тук, нито една от които - работеща.


Звездата от „Август”: Окръг Осанж" Жулиет Люис пък бе заложила на синя, сатенена, флорална рокля. Мотивите определено бяха интересни, но роклята просто беше увиснала по нея и по никакъв начин не подчертаваше тялото й. И докато тук все пак има замисъл, роклята на Сара Полсън приличаше на голямо бяло кексче. Далеч от подходящите за червен килим тоалети.


Ейми Адамс - звездата от „Американска схема”, закова погледите с кобалтово синята си рокля и ретро прическа.