Според запознати тя е в петия месец, но дата за сватба с приятеля й все още не е обявена

29-годишната актриса Скарлет Йохансон очаква първото си дете! Новината идва само шест месеца след като Йохансон обяви годежа си с френския журналист Ромен Дориак. Според запознати актрисата е бременна в петия месец. А дата за сватбата все още не е обявена.

 

Междувременно още една актриса – 27-годишната  Мери-Кейт Олсън, се сгоди за 44-годишния банкер Оливие Саркози. Фамилията не е случайно съвпадение, мъжът е брат на президента Саркози. Тази крачка идва след 2-годишна връзка. По думите на техни близки двамата са на седмото небе от щастие и дори съвсем скоро искат да започнат опитите за наследници. Оливие има две деца от бившата си съпруга на 10 и 12 години.

 

Далече от годеж и деца са тийн идолите Джъстин Бийбър и Селена Гомез, чиито драматични отношения се развиват пред целия свят. Въпреки че отново са разделени, Джъстин публикува снимка на Селена от партито на Венити Феър по случай Оскарите в личния си профил в Инстаграм. За да е още по-сензационен смелият му ход, той написа под снимката „Най-елегантната принцеса на света”. И двамата се въздържат от коментари по случая.