И още: писателката Исабел Алиенде, певицата Лаура Паузини, Юлияна Дончева и балерината Марта Петкова

Корица на мартенския брой на сп. EVA е актрисата от Народния театър Стефания Колева. „Диетите са пълни глупости и момичетата трябва да знаят това... - категорична е една от най-чаровните участнички във формата „Като две капки вода“.

 

Всеки трябва да открие своя собствен начин на хранене, който ще го накара да се чувства добре и ще го мотивира да го спазва. Поддържането на форма е ежедневна борба. Ходя на фитнес по четири - пет пъти седмично и спазвам режим, който д-р Гайдурков ми състави“. 

 

Стефания споделя пред списанието за натиска, който обществото и медиите налагат на хората с публични професии за това да изглеждат добре. „Като студентка много се влияех, защото голяма част от моите колежки бяха много слаби. И не можеш да не се влияеш, понеже си актьор, публична личност и непрекъснато си под прицел. Но аз, както ти казах, не отслабнах заради този „шантаж”. Преди време претърпях животоспасяваща операция от преплитане на червата и имам леки здравословни проблеми“.

 

Четете още:

 

Интервю с писателката Исабел Алиенде Ripper директно от Мадрид, по повод новата й криминална книга, в която се смесват астрология, мистерия и алтернативна медицина. Изабел Алиенде доверява пред EVA: „Усещам историите като семки в себе си, набъбват и растат, човъркат ме, докато не ги разкажа.“ и се шегува: „... бих искала да напиша еротичен роман, но трябва да изчакам майка ми да почине. Тя е на 93 и е безсмъртна. Докато си отиде, аз вече ще съм стогодишна и не ми се вярва да имам необходимата хормонална нагласа да го направя.“

 

Певицата Лаура Паузини дава ексклузивно интервю за първи път на българска медия. В него тя разказва за новия си албум, издаден по повод на 20-годишнината й на сцена The Greatest Hits и за майчинството си по време на турне. Като и за интересните си партньорства с Марк Антъни, Тициано Феро, Рей Чарлз, Майкъл Бубле, Енио Мориконе. Лаура Паузини е най-продаваната италианска артистка заедно с Андреа Бочели.

 

Бизнес дамата, бивша депутатка и телевизионна водеща Юлияна Дончева споделя за бременността си и решението си да стане майка на 48 години.

 

Примабалерината на Софийската опера и балет Марта Петкова, дъщерята на вокала на популярната преди години група „Трамвай номер пет“ Петко Петков разказва, че е танцувала бременна в четвъртия месец и е родила буквално в антракта. Връща се на сцена на втория месец, след като е родила. „Много пъти ми се прияжда торта или Макдоналдс, но си казвам: след 2 дни имам спектакъл, ще тежа и на себе си, и на партньора“ - откровена е Марта.