За Deep Zone Project целият март ще мине под знака на 15-годишен юбилей

Един от най-успешните български проекти Deep Zone Project ще представят новия си видеоклип към песента "Вярвам в теб” този четвъртък от 19.00 часа в клуб "Кубо”. С това те отбелязват 15-годишния си юбилей, на който са поканени всички бивши членове на формацията, както и музикантите, които са творили съвместно с нея през годините. 

 

На събитието са поканени и всички популярни лица на родната сцена, от които немалка част са делили приятелски и креативни моменти с Dj Dian Solo и компания. Сред гостите ще бъдат дует "Авеню“, Камен Воденичаров, Графа, Мария Илиева, Бобо, Ники Манолов, Криско и много други. По-късно всички фенове ще могат да си купят билет на място и да станат свидетели на поредния култов лайф на Deep Zone Project. Рождениците са подготвили много изненади и подаръци за своите приятели. 

 

За Deep Zone Project целият март ще мине под знака на 15-годишен юбилей. По този повод една от най-успешните български формации у нас стартира отсега с изненади, нова продукция и култови партита. Точната рождена дата на Deep Zone Project е 3 март, но празнуването ще продължи вероятно и лятото. 

 

Главният акцент на юбилея ще бъде новият им, седми по ред албум, озаглавен "Няма не”. Освен вече популярните топ хитове "Няма не” (feat. Bobo), „Създадени един за друг”, “Никой друг” (feat. Криско), „I Love My DJ”, "Бягство” (feat. Авеню), ще бъдат включени още много нови потенциални хитове.