Повелителките на суинга Сентиментал Суингърс отправят неустоимо танцово предложение

„Swing The Spring”! Така звучи пролетното музикално предложение не от кой да е, а от повелителките на суинга Сентиментал Суингърс. Вера, Деси и Рони ще разцъфнат с пролетта на сцената на столичния Sofia Live Club на 28 март, петък. След 22:30 ч. те ще завладеят сърцата на всички, които мечтаят за новия сезон и нови суинг емоции. Компания на трите дами на сцената ще правят музикантите от Михаил Йосифов Секстет
 
За всички, които дойдат в клуба, ще има безплатен урок по танци със спецтанцьорите от Lindyhop.bg. Професионалистите на дансинга ще подготвят всички ентусиасти за танци с Вера, Деси и Рони и ще им покажат тайните стъпки на суинга
 
Концертът ще започне с енергичната селекция на диджейското дуо The Smugglers Collective. Двамата герои зад пулта няма да оставят публиката, докато и последният гост на вечерта не стане на крака за свежите танци под звуците на суинг и рокендрол.
 
Билетите за „Swing The Spring” вече са на предварителна продажба в мрежата на Eventim, на цена от 10 лв. В деня на концерта входът ще е 12 лв.
 
Като продължение на запомнящата се вечер, Сентиментал Суингърс организират и специална танцувална среща с всички деца, които имат желание да танцуват. На 29 март от 14:00 до 16:00 в залата на Lindyhop.bg ще се проведе открит урок по суинг. Чрез събитието за най-малките Вера, Деси и Рони ще направят и подарък за младежите от няколко столични дома за деца, лишени от родителска грижа. В края на миналата година те вече осъществиха една такава среща, която донесе истинска радост на децата и със сигурност направи един техен ден по-усмихнат и незабравим.
 
Ако искате да вкусите пролетта в пълното й великолепие от цветове и емоции – направете го с музика. Swing The Spring!