Търсят се кандидати за категорията над 25 години

След Русе, Варна, Бургас и Пловдив, София вече е  домакин на кастинга за набиране на талантливи участници в третия сезон на шоуто X Factor.


Всеки, който счита, че носи таланта да завладее публиката с глас и сценично присъствие, а все още се колебае – нека да заповяда в Националния дворец на културата още утре сутринта.


Вие имате усещането, че носите талант, но се колебаете, когато заставате пред по-широка публика, ръцете ви се свиват от притеснение, гласът ви пада, чувствате се несигурни. Коя е рецептата, за да се справите и може ли това да бъде Х Factor?


„Колебанието никак не е добър съветник. Човек, който иска да успява, трябва да действа веднага и да си държи живота в ръцете! Колебанието обикновено е грешка. Ако вярваш в себе си, отиваш в Х фактор и действаш!”, казва Магърдич Халваджиян.


„Колебанието е майка на безплодието. По-добре сбъркай с някаква стъпка, отколкото да не я направиш!”, казва Дони.


Всички те вече са репетирали усилено. Притесняват се, когато бъркат, но не се притесняват да коригират всяка грешка. Трудностите ги мотивират, а вярата в успеха не е сляпа.


„Бих дал всичко от себе си и искам изява, да се покажа пред другите хора, че мога да правя това, което най-много обичам - свиренето и пеенето!”, казва Кристиян.


„Музиката е моят живот! Знам, че мога да спечеля”, уверена е Александра.


„В момента търсим да наберем още хора и апелирам, ако има такива желаещи да се явят в категорията 25, не мога да издавам нищо конкретно, но хайде да кажа, че има един рокаджия, който ще смае България… Това кореспондира с моята фланелка”, обяснява Дони.


Повече по темата гледайте във видеото.