Кандидат със сейшелски произход е в богатата палитра от кандидати в морската столица

Вдъхновяващи парчета, впечатляващи гласове и сценични вълнения оживиха Фестивалния конгрес във Варна по време на кастингите на X Factor. Разнообразието от кандидати включи дори и участници от екзотични държави, които мечтаят да станат част от родния X Factor. Сред талантите е 31-годишен представител на Нигерия, който вярва, че щастието му е възможно именно в България. 

 

"Искам да спечеля X Factor, да се оженя за българка и да остана тук“, споделя развълнуваният кандидат, който вярва, че голямата награда може да промени живота му. 

 

Сред участниците е и 24-годишен хип-хоп изпълнител със сейшелски корени. Най-младият кандидат от Варна е на 16 години, а най-възрастният – 76-годишен машинен инженер със сериозен репертоар. 

 

Highslide JS
 

Освен шанса да представят уменията си пред екипа, кандидатите за звездна кариера  се срещнаха лично с новия представител на журито - Криско, който внесе еуфория и позитивен заряд в музикалната обстановка. Допълнителна доза добро настроение внесе и пристигането на Гери-Никол, която си припомни силните емоции от първите й стъпки в шоуто. 

 

На 21 и 22 юли екипът ще акостира в Бургас, за да открие най-изявените изпълнители, които притежават X Factor. Минути преди своето прослушване, кандидатите ще имат възможността да се срещнат с бъдещия съдия в шоуто – Магърдич Халваджиян , както и с победителя на трети сезон – Славин Славчев и най-младата участничка в X Factor – Кристина Дончева.