На 16 юни екипът на Нова Броудкастинг Груп събра приятелите на седмото изкуство на ефектно събитие

Любими на публиката звезди от сериала „Ние, нашите и вашите”, както и други обичани от феновете на българското кино актьори, режисьори и продуценти, уважиха партито на NOVA и NetInfo в рамките на Фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции - ФАРА 2017, който се проведе между 15 и 17 юни в Дома на културата "Борис Христов“ в Пловдив с медийното партньорство на Нова Броудкастинг Груп. 18-ото издание на традиционния фест направи преглед на постиженията на българската реклама през 2016 и 2017 година и отличи най-добрите сред участниците в отделните категории.

На 16 юни екипът на Нова Броудкастинг Груп събра приятелите на седмото изкуство на ефектно събитие, под надслов "Филмово привличане”, в MORADO Bar&Dinner, във втория по-големина град на България и Европейска столица на културата за 2019 година. "Филмовата" вечер в синьо и бяло изненада гостите с декорирани в стила на най-гледаните български сериали барове, където бармани, облечени в специални костюми, поднасяха коктейли със запазената марка на сериалите "Откраднат живот“ и "Не така, брат!“. 

Най-голямата медийна и технологична компания в България затвърждава подкрепата си на качествени български кино и телевизионни продукции на три платформи – телевизия, онлайн и голям екран. "Откраднат живот: Възмездието” и "Ние, нашите и вашите” са едни от най-гледаните сериали в България през приключилия вече пролетен сезон. През есента зрителите очакват с нетърпение и четвърти сезон на най-обичания медицински сериал, носител на награда от MediaMIXX, снимките на който започват само след броени дни. 

Друг фаворит от наградите на медийния фестивал MediaMIXX – уебсериалът "Не така, брат!", както и продукциите "Апартамент 404" и "Следвай ме", са сред най-успешните попълнения в портфолиото на VBox7 и 7Talents, част от NetInfo. На голям екран медийната група прибави към успехите на кинолентите "Маймуна” и "Воевода”, и този на "Бензин”, който в премиерния си уикенд в средата на месец май се превърна в най-касовия филм за последните седем години.  На 10 октомври в Зала 1 на НДК  предстои официалната премиера и на друга голяма кинопродукция - "Вездесъщият“ на режисьора Илиян Джевелеков, който също обединява пред камерата звезден състав от актьори и обещава да се превърне в безспорен зрителски хит.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.