Фоторепортер на NOVA попадна на поредния оглед на мястото на убийството

По неофициална информация на NOVA разследващите са намерили телефона на убитата журналистка Виктория Маринова след разпита на Северин Красимиров.

Телефонът е бил близо до мястото, където тя е убита. Единствено фоторепортерът на NOVA Олег Попов стана свидетел на откриването на тази ключова улика.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

До откриването на телефона се е стигнало след разпита на Северин Красимиров, който сам е разказал какво, кога и как точно се е случило. Разказал е и къде точно е скрил телефона на Виктория след убийството.

Северин Красимиров официално е обвинен в изнасилване и убийство по особено жесток начин. В петък Окръжният съд трябва да реши дали да остане за постоянно в ареста.

По информация на NOVA ДНК пробите са съвпаднали с тези, открити по жертвата, пръстовите отпечатъци също са съвпаднали. Часове наред е бил разпитва. Разказал е за убийството и дори е посочил къде е заровил телефона на Виктория, разказаха наши източници.

В късния следобед разследващите отново заградиха района на убийството и започнаха търсенето на телефона. И го намериха.

В това време в следствието на Северин е взета ДНК-проба и е бил прегледан от съдебен медик, който потвърди, че физическото здраве на обвинения е добро.  

ВСИЧКО ЗА БРУТАЛНОТО УБИЙСТВО И РАЗСЛЕДВАНЕТО МУ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.