Мария Маркова твърди, че е засегнала интересите на много хора

Запалиха два автомобила на бивш служител на община Козлодуй. Те са собственост на бившия заместник-директор на общинско предприятие „Комунална дейност” Мария Маркова. Потърпевшата свърза деянието със сигнали за нарушения, които е подала срещу кметицата на община Козлодуй и служители на общината.

Палеж на коли в Добрич (СНИМКИ)

„В нощта на 11 август в 1:45 часа се събудих от силен шум. Събудих съпруга си, излязохме навън и видяхме, че двата ни автомобила горят. Обадих се на телефон 112, извиках пожарна. Дойдоха полицията, пожарната, загасиха пожара. За съжаление пламъците бяха огромни.Травмирана съм от случилото се, все още не мога да се опомня. Аз съм засегнала кмета на община Козлодуй, на Автомобилен транспорт, и на гробищни паркове. Това са интересите на хора, които съм засегнала” ”, сподели пред репортер на NOVA Маркова.

80 коли запалени за една нощ в Швеция (ВИДЕО+СНИМКИ)

Тя допълни, че е била много изплашена. По думите й чрез действията си е засегнала интересите на редица хора, сред които и тези на кметицата Маринела Николова. Градоначалничката излезе с позиция, в която заявява, че общината се разграничава от деянието и извършителите му. Николова е категорична, че ще съдейства за разкриване на престъплението по всякакъв начин.

Евакуираха карнобатско село заради пожар, има пострадал (ВИДЕО)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.