Това разкри анкета във Великобритания

Според национална анкета, проведена сред родители и учители, най-често непослушните момченца във Велокобритания са казват Джак, а немирните момиченца - Миа, информира БТА.
За вероятността малчуганите с име Джак да се държат невъзпитано и грубо гласували 23 % от анкетираните. Особени ужасени били учителите, които били сигурни, че Джак-овците ще тормозят съучениците си.

Пет неща, по които си приличат родителите на успелите деца

Момиченцата, кръстени Миа, родителите и учителите ги асоцират с непослушание и арогантност. Но самите хлапета считат, че децата с име Емили са най-злите. Поведението явно е свързано с интелекта, тъй като от анкетата проличало, че децата с Име Джак и Миа са най-слабо надарените в умствено отношение. 96 % от анкетираните не асоцирали тези две имена с особен интелект.

САМО ПРЕД NOVA: Говори детето, изкарало пълни шестици и на двете малки матури (ВИДЕО)

Що се касае за най-послушните деца, в анкетата, поръчана от сайта Май неймтагс, на първо място били класирани Артър при момчетата и Айла при момичетата. Най-срамежливи и интровертни се оказвали децата с име Грейс. Най-дружелюбни пък са кърсетените с името Чарли и Оливия.Най-големите умници в класа като по правило били кръсени Джордж и Айла.  

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.