Михаела Филева също се включи в инициативата

Херо Мустафа и две нейни колежки от американското посолство заснеха клип, на който пеят българската песен „Приятели завинаги". Парчето е на Графа, Любо Киров и Орлин Павлов. Чрез видеото американският посланик отправи предизвикателство към тримата музиканти в инциатива за популяризиране на българската музика.

Посланикът на САЩ у нас предизвика Графа, Любо Киров и Орлин Павлов (ВИДЕО)

„Предизвикателството започва! Посланик Мустафа и нейната дипломатическа група изпълняват любима българска песен и предизвикват трима български певци да отговорят. Кой е предизвикан? Коя е песента? Ще бъде ли прието предизвикателството?", написаха в пост от американското посолство на страницата му във Facebook.

Реакцията не закъсня. Днес Графа публикува във Facebook изпълнение на част от песента „Приливи и отливи”.

„С благодарност за признанието приемам предизвикателството на посланик Мустафа!
Ще изпълня част от песента “Приливи и отливи”, която написах за Михаела Филева. Така предавам предизвикателството към нея”, написа той.

Орлин Павлов и Любо Киров, които също участват в изпълнението на песента „Приятели завинаги", вчера споделиха клипа на американското посолство, но все още не са отговорили на предизвикателството.

Михаела Филева обаче веднага реагира и публикува клип с изпълнение на песента на група "Остава" „Шоколад”. Така талантливата певица предизвика Свилен Ноев да се включи в инициативата за популяризиране на качествената българска музика у нас.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.