Момиченцето е първо за нея и партньора й Дейвид Оукс, който също е актьор

Британската актриса Натали Дормър, позната с ролите си във филмови продукции като "Игра на тронове" и "Династията на тюдорите", разкри, че по време на карантината се е сдобила с първа рожба. Бебето  е момиченце и се е появило на бял свят през януари.

"COVID-бебето" на 39-годишната Дормър се е появило на бял свят през януари. Актрисата обаче е зарекла приятелите и семейството си да мълчат, за да й осигурят време да се приспособи към майчинството, преди да оповести важното събитие.

Натали Дормър е разкрила, че е станала майка в подкаст на своята приятелка, журналистката и телевизионна водеща Естер Ранцен, споделяйки, че е "изтощена, но влюбена".
Бебето - момиченце, е първо за Натали и партньора й Дейвид Оукс, който също е актьор. Двамата са заедно от 2018 г.

Бивш член на Backstreet boys и "Жената чудо" с бебета (ВИДЕО)

"Това е идеалното нещо за правене по време на пандемията - да забременееш и да родиш. Може и са прозвучи като клише, но си представям как дъщеря ми седи в някой бар след 30 години и разказва, че е "COVID-бебе". Мисля, че ще се нароят доста "Ковид бебета", защото какво друго им остава на хората да правят под карантина?", казва Натали Дормър.

Актрисата допълва, че приспособяването към майчиния график на сън е по-трудно, отколкото работата на снимачната площадка. "Повече никога няма да се оплаквам от дългите снимачни часове, защото недоспиването е съвсем друго нещо", споделя Дормър, и добавя, че не изключва възможността да се завърне на работа, като предпочитанието й е да намери театрална роля, за да може да прекарва възможно най-много време с дъщеря си.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.