Продуцент е Уил Пакър

Церемонията по връчване на наградите Оскар от няколко години бележи спад в рейтинга. Заради пандемията последното събитие се проведе на гара Юниън Стейшън, но догодина шоуто се завръща на обичайното си място - театър "Долби" в Холивуд.

Освен това от Академията за кинематографично изкуство и наука вече обявиха продуцента на спектакъла – това е Уил Пакър, който ще се заеме с предизвикателството за първи път .

"Каква чест! Силата, красотата, романтиката на образите във филмите винаги са ме привличали. Приемам!”, написа в своя Instagram Уил веднага след като новината бе официално обявена.  

Откриха музей на киното в Холивуд (ВИДЕО) 

Пакър е продуцирал филми като "Вечерно училище", "Бандата от Комптън" и римейка на сериала "Корени". Към неговия екип се присъединява и Шейла Кауън.

Наградите "Оскар" ще бъдат раздадени за 94-и път на 27 март 2022 г. Церемонията ще бъде предавана на живо от телевизия Ей Би Си.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК