Лентата излиза по родните киноекрани на 5-ти ноември

Отдавна чакан филм излиза по кината. "Вечните" ни разкрива нов вълнуващ екип от супергерои във филмовата вселена на Марвел. Древни извънземни, които живеят тайно на Земята от хиляди години, Вечните наблюдават и напътстват хората, помагат им да се развиват и стават свидетели на постигнатите от тях чудеса. През всички изминали векове те остават в сянка и никога не се намесват пряко в човешките дела. Най-древният враг на човечеството пък са Девиантните. 

"Вечните" впечатлява и със забележителния си актьорски състав. В главните роли са Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Анджелина Джоли като свирепия воин Тена, Джема Чан като обичащата хората Серси, Кумейл Нанджиани като притежаващия космически сили Кинго, Салма Хайек като мъдрата духовна лидерка Аяк, а Кийт Харингтън се превъплъщава в Черния рицар Дейн Уитман, който не е част от Вечните.

Човекът който обединява всички аспекти на филма и успява да създаде различния дух на продукцията, е носителката на „Оскар“ Клои Жао.

Излезе трейлърът на новия "Батман" (ВИДЕО)

Световната премиера на "Вечните" трябваше да се състои преди година, но беше отложена за сега заради пандемията. Сега в Лос Анджелис се събра целият актьорски състав на лентата - Джема Чан, Ричард Мадън, Кумейл Нанджиани, Лорън Ридлоф, Лиа Макхю, Дон Лий и Бари Киогън.  

Анджелина Джоли беше заобиколена от пет от децата си, които гордо позираха до нея. Облечени в черно, кафяво и бяло, щастливите братя и сестри предизвикаха вълнение. Захара направи впечатление с избора си на тоалет, който модните критици веднага разпознаха – роклята с пайети, която майка й носеше на "Оскар"-ите през 2014 г. 

Салма Хайек, също се появи с дъщеря си – 14-годишната Валентина.  

Филмът излиза по родните киноекрани на 5 ноември.  

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.