По думите му по време на управлението на ГЕРБ са се ваксинирали по 30 000 души на ден

"Трябва да се възстанови работата на Националния оперативен щаб. Каквото и решение да предложи служебното правителство, все е грешно. 5 месеца пропуснахме да ваксинираме хората. Кацаров не може да се справи със ситуацията, заложил е прекалено много вражди и амбиция. В състояние на свободно падане сме". Това каза в ефира на предаването "Твоят ден" Любен Дилов - син, кандидат за депутат от ГЕРБ.

Той призова хората да се пазят. И допълни, че сегашната ситуация е била предсказуема. "По време на управлението на ГЕРБ се ваксинираха по 30 000 души на ден. Имахме гъвкави мерки и ясен ваксинационен план", смята той.

Любен Дилов-син, Влади Въргала и Август Попов - за България между Слави и Зуека

По темата със социологическите проучвания, които показват спад в доверието към ИТН той коментира, че "са се проиграли, но ако можеха да управляват - щяха". 

"Най-вероятно ще съставим проектокабинет, ако имаме такава възможност. Ще погледнем към всички партии като към потенциални коалиционни партньори", разкри Дилов.

За него е много интерсно какво точно представлява "Продължаваме Промяната". "Ще стане най-добре, ако представят своите възгледи за управление. Представиха сбирщина от подхвърлени идеи, които не бяха политика", подчерта той.

Целия разговор вижте във видеото

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.