Тя даде специално интервю за PODCAST7

Тийн звездата Крисия рядко дава интервюта, но за PODCAST7 направи изключение. Певицата разкри, че в момента музикалната ѝ кариера се развива много добре. Тя се старае да се учи от различни музиканти, които са професионалисти, пише DarikNews.bg.

„Изграждам се, много ми е интересно. Не планирам бъдещето си, но работя по този въпрос”, каза певицата пред Дилян Калчев.

Крисия сподели, че на този етап се развива изцяло сама. Зад гърба си няма голямо музикално студио, но се справя. Признава, че се запознава с доста хора, които също се ориентират в ситуацията, но иска такива, на които да вярва и да работи спокойно. За нея е важно да създаде свой екип, на който да има доверие във всяко отношение. В жанрово отношение се е ориентирала към поп музиката, но се вълнува и от блус и джаз, които да смеси, за да се получи нещо различно.

Крисия: Преди го прикривах, но и аз съм човек, някои хора не го разбират

Според Крисия в музикалните среди съществува приятелство, но за нея това не важи. Досега не е срещнала много близък колега, който да се е задържал в живота си. Казва, че често има завист и лоша енергия. Не крие, че има хора, които идват при нея, за да се „мазнят”, но тя не им обръща особено внимание.

Крисия сподели още, че обожава това, което прави и не би казала, че плаща някаква цена за известността си. Тя е от момичетата, които горят в работата си и не съжалява за нищо. Очакванията на обществото се отразяват на известните, най-вече психически, казва Крисия. И подчертава, че е важно всеки да се харесва и приема с всички свои недостатъци и проблеми. „Трябва да знаем, че сме на този свят с причина. Трябва да се обичаме”, споделя още певицата.

Тя признава, че е изпадала в депресии, но е осъзнавала ситуацията и е успявала да остане достатъчно силна, за да се бори с проблемите си.

Целия разговор гледайте във видеото. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.