Това е първа университетска степен за 32-годишната певица

Певицата и текстописец Тейлър Суифт бе удостоена с почетна докторска степен от Нюйоркския университет, предаде БТА. В речта си пред студентите, тя заяви, че всичко ще бъде наред, като по този начин изрази вълнението си, използвайки препратка към хита си „Shake It Off".

Звезди, получили званието Доктор хонорис кауза (ГАЛЕРИЯ)

32-годишната певица призова студентите да се възползват максимално от изборите си. „Животът може да бъде тежък, особено ако се опитваш да се справиш наведнъж с всички обиди, всички проблеми с бившия.... Сами можете да изберете за какво да имате време и място в живота си. Имам някои добри новини -  зависи изцяло от вас. Имам и ужасяваща новина - зависи изцяло от вас“, добави тя, облечена в лилава роба и черна абсолвентска шапка на церемонията по дипломирането на „Янки Стейдиъм“.

Тейлър похвали студентите, че са приели предизвикателството  да посещават колеж по време на пандемия. „Никога не се срамувайте да опитате - безсилието е мит", каза Суифт.

Путин вече не е „Доктор хонорис кауза“ на ВТУ

Носителката на награди „Грами“ е сред тримата носители на почетни степени от университета.  

За Тейлър Суифт това е първа университетска степен. Докато учи в гимназията, Суифт се занимава активно с концертната си дейност. Нюйоркският университет предлага курс на Тейлър Суифт, който да помогне на нейното развитие като музикален продуцент.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.