Раздялата им през 2016 г. далеч не премина гладко и бързо стигна до съдебна битка

Войната за Château de Miraval се разгаря между Анджелина Джоли и Брад Пит. Въпреки че по-рано тази седмица беше подадена жалба, в която той е обвинен в разхищение на ресурсите на имението, коментарите не се приемат добре от основната заинтересована страна, която е "ужилена" до краен предел.

Раздялата на Анджелина Джоли и Брад Пит през 2016 г. далеч не премина гладко и бързо стигна до съдебна битка. В допълнение към попечителството над шестте им деца, спорът на "Бранджелина" се съсредоточи върху замъка Миравал, който те купиха през 2011 г. Мястото, на което техният брачен съюз беше отпразнуван през лятото на 2014 г., е изпълнено със спомени, имотът е и дом на бизнеса на звездата от "Боен клуб", който от няколко години печели пари от вино.

Брад Пит снима филм за Формула 1, продуциран от Люис Хамилтън

През 2021 г. американската актриса се оттегли и продаде дяловете си в имението на руски милионер. Тя обяснява решението си в имейл до бившия си съпруг, който е публикуван в американската преса през януари същата година.

Обясненията обаче не са достатъчни за Брад Пит, който според съобщенията трудно се примирява с продажбата на активите на бившата си съпруга на източноевропейски олигарх, а не на него. Твърди се, че последният, за да запази изключителния си контрол, умишлено е "разграбил" богатството на имението чрез всякакви повърхностни ремонти. Поне това разкрива съдебен документ, подаден по-рано тази седмица от Nouvel, бившата инвестиционна компания на Анджелина Джоли.

Новините на NOVA - в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.