Изследванията показват, че около половината от всички американци смятат косматия си приятел за официален член на семейството

Независимо дали притежавате куче, котка или нещо по-екзотично, домашните любимци заемат много специално място в живота и сърцата ни. Изследванията показват, че около половината от всички американци смятат косматия си приятел за официален член на семейството. 

Тъй като все повече и повече от тези „родители“ на домашни любимци се женят, се наблюдава увеличение на двойките, които почитат и дори включват любимия си домашен любимец в деня на сватбата си.

Решението да включите домашни любимци във вашата сватба трябва да бъде взето с внимателно обмисляне и добра преценка.

В Япония лекуват котки чрез изкуствен интелект (ВИДЕО)

Дори ако местата за вашата сватбена церемония и празненство след това са подходящи за домашни любимци, домакините ще искат уверение, че те се държат добре и че ще бъдат наблюдавани през времето, когато са в имота.

В Lightner Museum е разрешено на домашни любимци да пристигнат 15 минути преди сватбата, за да бъдат част от вашата церемония. След нея животинчето може да остане за снимки, но трябва да си тръгне незабавно след приключване на снимките. То трябва да остане на каишка и да има назначен водач през цялото време. Освен това се ограничава достъпа на домашните любимци до първия етаж на сградата.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!