Новият сезон на най-чаканото риалити в ефира стартира с поредица от изненади

20 години след първия сезон на Big Brother култовото предаване се завърна. 16 интригуващи личности прекрачиха прага на най-популярната къща в България и се впуснаха в едно незабравимо приключение.

Водещите на култовото риалити Башар Рахал и Алекс Богданска бяха подготвили поредица от изненади още на старта на формата.

Big Brother се завръща тази вечер с 16 интригуващи съквартиранти

Вече е ясно и кой е финалистът от онлайн кастинга, който влезе в Къщата редом с останалите участници. Зрителите имаха 24 часа да гласуват за един от тримата представители на поколението Z - 22-годишният млад милионер Георги, 20-годишният модел с международна кариера Бо и 22-годишната актриса Евру.

В новия сезон зрителите ще имат ключова роля. Освен, че ще могат да определят кой ще напуска къщата с гласуване в приложението на NOVA PLAY, те ще взимат ключови решения за живота на новите съквартиранти.

Кои ще са новите 16 съквартиранти в Къщата на Big Brother? Ето ги и тях:

 

Атижа е истинска поп фолк дива. Тя е живяла дълги години в САЩ, a в България я връща любовта ѝ към чалгата. Не крие, че е имала пластични корекции и се е подложила на процедурата BBL. Какво всъщност крие обаче тя?

 

Анджела е един от най-популярните еротични модели в България. Тя е бисексуална и има връзка с жена. Тя ще е истински провокативна в Къщата, но крие и тъжна история, която ще докосне много от зрителите.

 

Николай е млад мъж с висока самооценка. Бившият разносвач на храна смята, че всяка жена може да е негова и е кандидат за това да се “разпише” първи в Къщата. Дали обаче дамите няма да го приземят? 

 

Виктор е от Бургас и се определя като “батка”. Повече от фитнеса обича само красивите жени. Носи душа на поет и пише стихове. Дали ще намери дама в Къщата, на която да направи литературно четене? 

 

Теодора e бивша гимнастичка.  Приятелите ѝ я наричат Беба.  Сърцето ѝ свободно и не изключва да намери любовта в Къщата. 

 

Животът на Георги прилича на Теленовела. Златните му ланци са най-скъпото нещо за него. След тях най-много обича Лили Иванова и жена си. Той пее и ще носи много настроение в къщата. 

 

Ивонне долита в Къщата на Big Brother от Монако. Тя е актриса, но това не е единственият ѝ талант. Най-страстната ѝ целувка е с Енрике Иглесиас. Приятели са ѝ Флавио Бриаторе и Силвио Берлускони.

 

Пламен Гърдев е баща на победителката от Hell’s Kitchen Александра Гърдева. Живял е дълги години в САЩ, където е познат като DJ Пацо.  

 

Ванеса е напълно натурална. Тя печели конкурса "Мис Плевен". В момента учи право. Успява да си купи собствено жилище напълно сама и има собствен бизнес.  

 

Радостин е бизнесмен и има собствен ресторант. Той вярва, че има много силен морален компас. Не е сигурен дали Къщата е правилното място за него, но е решил да тества себе си.  

 

Веселка е plus size модел. Тя иска да мотивира и други момичета със закръглена фигура.  

Марио е бивш свещеник. Имал е тежко минало. В момента работи като фризьор.  

 

Петър работи и живее в Тенерифе. Той е барман и обича да се забавлява. В Big Brother той ще бъде човекът на зрителите - Енигма!  

 

Кристи е млада актриса и модел. Тя е свободомислеща и много енергична.  

 

Косара е рапърка. Бори се срещу евроатлантическите ценности. Обича природата. 

Георги е млад милионер. Има собствен бизнес и живее в Милано. Той беше избран чрез вот на зрителите в NOVA PLAY да влезе в Къщата. 

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Редактор: Боряна Димитрова