Подобни солени изкушения предлага салон в Несебър

Сладоледът е едно от най-предпочитаните лакомства в горещите летни дни. Оказва се, че вкусът на леденото изкушение може да бъде не само сладък, но и солен и да е направен от традиционни български храни като лютеница, таратор, дори и тиквеник.

Най-добрият сладолед в света не се прави в Италия?

Произвежда ги Тони Стоянова от Несебър. „Идеята се роди като предизвикателство от клиентите. Да правиш сладолед не е да пуснеш едно прахче в машината. Тук стои много труд и умения. Сладоледът е дарба”, заяви Тони Стоянова.

„Много държа на българските вкусове. Искам чужденците и всички наши клиенти да пробват все повече български продукти”, заяви Стоянова.

Повече гледайте във видеото.