Те били открити на лаптопи и фотоапарати, иззети от прокурорите от десетки жени, гостували на тях...

 

Публикуваха първи снимки от "бунга, бунга" партита на италианския премиер Силвио Берлускони. Те били открити на лаптопи и фотоапарати, иззети от прокурорите от десетки жени, гостували на тях, в рамките на разследването им срещу премиера.


Берлускони е обвинен, че е плащал за секс със 17-годишната танцьорка Карима Ел Махруг, както и с още 32 жени, като им давал пари в брой и бижута. Ел Махруг била под законната възраст за проституция.


На една от снимките 32-годишната шоугърла Барбара Гуера носи прилепнала полицейска униформа и поклаща провокативно чифт белезници с показалец върху устните си.


На други снимки са показани неизвестни жени, готови да се целунат, както и жени в провокативни пози. Всички снимки били направени в ранните часове на деня в дома на Берлускони в Аркоре край Милано, едно от местата, на които се организирали партитата.


Снимките са част от досието на прокуратурата от 20 000 страници за злоупотреби с власт и секс с непълнолетно момиче. Смята се, че Берлускони използвал властта си като премиер, за да издейства освобождаването на Ел Махруг, когато била арестувана за кражба през май миналата година. /БГНЕС