Около 5.30 часа на 107-и километър е станала катастрофа с участието на лек автомобил \"Хюндай Санта Фе\" и лек автомобил \"Мерцедес Майбах\" с водач С.Ц. на 32 години от Пловдив. На място е загинал Д.Д. Обстоятелствата и причините за инцидента са в процес на изясняване.

61-годишен мъж загина при пътен инцидент днес на автомагистрала \"Тракия\" край Пловдив, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Пловдив. Около 5.30 часа на 107-и километър е станала катастрофа с участието на лек автомобил \"Хюндай Санта Фе\", управляван от Д.Д. на 61 години от Стара Загора, и лек автомобил \"Мерцедес Майбах\" с водач С.Ц. на 32 години от Пловдив. На място е загинал Д.Д. Обстоятелствата и причините за инцидента са в процес на изясняване.


Шофьор пострада при пътен инцидент в Първомай вчера. Около 17.30 часа на ул. \"Княз Борис І\" автомобил \"Мерцедес\", управляван от 46-годишния Р.П. от Пловдив, блъснал отзад товарен \"Рено Канго\" с водач 63-годишния К.А. от Първомай. Шофьорът на \"Реното\" е настанен в болница за наблюдение.