Малчуганът е син на басистката Гай-И Уестърнхоф...

Bond пристигат за концерта си утре в зала 1 на НДК, заедно с наскоро родения син на басистката Гай-И Уестърнхоф и неговата детегледачка. Тя се грижи за бебето, докато именитата музикантка от китайски произход изпълнява професионалните си ангажименти.


Десетки фенове се готвят да посрещнат момичетата на аерогара София утре в 13:30 ч., когато ще кацнат на Терминал 2 с полет от Лондон.


Сред почитателите на сексапилните музикантки, които ще ги очакват на летището, ще бъде и квартет Хипнотик - формацията сочена за българския еквивалент на Bond у нас.

Bond ще излязат на сцената в зала 1 на НДК точно в 20 ч., а вратите на залата ще бъдат отворени за публика още в 19 ч. Четирите момичета ще свирят както песни от новия си албум „Play", така и обичани класически композиции, включени в по-старите им студийни издания.


Билети за концерта на Bond утре, 25 април, все още има и те могат да бъдат закупени в Билетен център НДК и разпространителската мрежа на Eventim на цени между 40 и 80 лв. и ВИП места от 100 лв.