Актуалните имена от електронната сцена Tensnake и Adam Port можем да чуем в петък...

Две от най-актуалните имена на световната електронна сцена Tensnake и Adam Port ще гостуват в Yalta Club на 27-ми април. Дебютиращият в България Tensnake е известен с това, че представя лайв сет с изцяло собствена продукция и ремикси. Авторските му тракове Coma Cat и Something About You достигат челни места в световните класации за популярна музика, a ремиксите за групи като Friendly Fires, Azari & III и Little Dragon го правят предпочитан гост на фестивали като Glastonbury, Ultra Music Festival и Lovebox.

Другият участник в нощта на 27-ми април е Adam Port, едно от откритията на световната сцена през миналата година. Неговата музика представят лейбълите Moon Harbour, liebe*detail и Keinemusik, които играят основна роля за израстването му като артист. През февруари парчето Someone To Love изкачи Adam Port до номер едно в продуцентската класация на онлайн библията за електронна музика Resident Advisor, още една причина за оправдано високите очаквания на публиката към предстоящото събитие. В него ще се включат още Liubo Ursiny и Nick Nikolov.

В съботната вечер, 28 април, е априлското издание на най-доброто черно парти в столицата - The Blackberry Party. Затова зад пулта в клуба ще застане страхотният тандем на парти поредицата Cass и Bugs, който отново ще забърка коктейл от хип-хоп, r'n'b и олд скул саунд. Приятната изненада за всички гости ще е лайф пърформънса на обявената за най-добра българска изпълнителка от БГ Радио преди дни - Рут Колева.