Walk Off The Earth и Parov Stelar Band ще зарадват всички фестивални ценители...

Изненади на тазгодишното издание на музикалния фестивал Elevation няма да липсват. Защо ли? За да подсилят още повече очарованието на фестивала, организаторите поканиха интернет феномена WALK OFF THE EARTH.

Усмихнатите музиканти, които за по-малко от седмица буреносно завладяха света, с брилянтната си интерпретация на „Somebody that I used to know" на Gotye, идват чак от Канада за тяхното първо европейско фестивално участие специално за второто издание музикалния фестивал.

Видеоклипът, в който 5 човека свирят едновременно на една единствена акустична китара, експлодира в YouTube с 35 милиона гледания в рамките на 2 седмици и бързо привлече вниманието към тяхната колекция от иновативни песни.

За последните 5 години групата е спечелила впечатляващо голяма публика по целия свят, заради уникалния си, стопяващ сърцето подход в писането на песни, записването на видео-клипове и постоянната комуникация с всички, които тяхната музика е докоснала.

Безспорните любимци на българската публика - PAROV STELAR BAND, идват отново у нас, за да засвидетелстват напълно споделените симпатии и привързаността си към българските меломани с изпълнения от чисто новия си двоен албум "The Princess".

Фестивалът ще се проведе на 23 и 24 юни, с безплатно откриващо парти на 22-ри за всички, които притежават билети за събитието. Старта в петъчната нощ ще подгрее феновете и ще им осигури допълнително време за настаняване в къмпинга, както и повече музика, настроение и много забавления, които ще ескалират през последващите парти дни на Фестивала.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99лв.

Повече информация за фестивала, можете да намерите на www.elevation.bg