Ето няколко съвета за това как да разберем дали мъжът до нас е правилният...

Със сигурност всяко малко момиче си представя как един ден ще дойде нейният принц и ще я отведе в някой приказен свят. Сватбената рокля, камбаненият звън и белите гълъби във фантазиите винаги завършват с "и те заживели щастливо". Понякога обаче краят не e толкова розов и романтичен.

 

Ето и четири признака, които ще ви помогнат да разберете дали силната ви половинка планира да прекара остатъка от дните си с вас, или ще разбие сърцето ви на пух и прах.

 

Първото доказателство, че мъжът до вас не споделя подобни планове, е отбягване на темата за бъдещето. Дори не е нужно да се споменават думи като брак или деца. Опитайте се да разберете нещо по-елементарно като например дали той планира свободното си време с вас, или е замислил друго занимание.

 

Ако половинката ви държи да бъде финансово самостоятелен, то той едва ли е готов да бъде глава на семейство и източник на доходи в него.

 

Когато един мъж признае пред вас, че е от мъжете, които искат да се задомят, то той със сигурност не е готов да се обвърже толкова сериозно.

 

Четвъртият признак да не се надявате на бялата рокля тип „принцеса" е саркастичното му поведение, когато заговорите за брак. Мъжете, които се посдиграват с този ритуал, съ сигурност не възнамеряват да станат част от "мъжете под чехъл", които пръскат хиляди пари за един, макар и според вас специален, ден.