Новите тенденции се налагат от дизайнера Томи Хилфигер...

Може и да ви се стори стряскащо смешно, но пижамите вече са на мода! Спалното облекло уверено властва не само в леглото, но и на модния подиум, а главният виновник за нестандартното фешън решение е Томи Хилфигер.


Дизайнерът, известен  по целия свят с налагането на бялото, синьото и червеното, се осмелява да стигне по-далеч в предизвикателството. В последните линии, водещи са райета, точки, графични орнаменти, както и открито влияние на мъжкия гардероб. Целта е да се осигури нужното удобство на дамите, готови да експериментират.


Ако досега сте си мислили, че костюм с десен на пижама, изглежда абсурдно, е крайно време да промените модното си мислене.

Сред най-запалените фенове на „пижама колекциите” се нареждат музикалния  продуцент Ръсел Симонс и олимпийската шампионка Саня Ричърс Рос.


Другите трендове, които Томи Хилфигер налага в новите линии, са плетените пуловери. Топлата дреха се класира като най-удобната и носена от дамите през по-хладните сезони. Новите модели се отличават със съчетание от материи като кашмир и коприна.