Новата изгора на рапърът е манекенката Шанел Иман...

Ъшър се влюби в топ модел! Новата изгора на рапърът е манекенката Шанел Иман. И съвсем не става дума за изневяра, тъй като сърцето на Ъшър е свободно от три години, когато изпълнителят се развежда със съпругата си Темека Фостър.

Ако все още не вярвате, че звездните слухове са истина  – само погледнете кадрите от супер горещия хит „Dive”. Шоколадовите артисти буквално се „гмуркат”, и то не само в любовни приключения, но и под кожата на любителите на знойно ар енд би.

Черната перла на модния подиум е едва на 23 години, но вече може да се похвали със завиден брой участия, както и с най-голямата чест – да закрива ревютата на най-именните дизайнери. Иман е муза на Том Форт и вдъхновителка на Марк Джейкъбс.

Любопитното е, че преди да стане модел – красавицата е мечтаела за професионална баскетболна кариера. Именно благодарение на спортът за високите, Шанел дължи и безкрайно дългите си крака.

Често е определяна като най-достойна наследница на Наоми Кембъл. Изкусителната хубавица е достатъчно смела да заяви пред медиите, че дори и модния бизнес не е подминат от дискриминация към афроамериканците. Иначе сюжетът на видеото с нейно участие е повече от напрегнат и граничи с открита еротика.

В „Dive” Ъшър дава всичко от себе си – и като глас , и като визия. На места кадрите ще ви напомнят за „Титаник”, но в модернизиран вариант. За сега любовта между изпълнителят и топ модела е само на екран, но след снимките като нищо да се заобичат и в живота.