Форумът се провежда между 14 и 16 септември в немския град Дортмунд...

 

За трета поредна година фирмата взема участие в най-голямото в света изложение за тютюневи продукти и аксесоари. Форумът се провежда между 14 и 16 септември в немския град Дортмунд.
 
Заради особения интерес през 2011 г., надминал очакванията дори на организаторите, Интертабак вече разполага с още една изложбена зала. Така общият брой на помещенията вече е четири на площ над 30 000 квадратни метра. Разширението е наложено от желанието на изложителите да наемат по-голям обем за щандовете си. Постъпили са и множество запитвания от страна на нови фирми, изявяващи желанието си да се присъединят към престижния форум.
 
Кингс Табако участват с два щанда. Единият посреща посетителите на форума непосредствено до централния вход. Прави впечатление с иновативна визия и вградени високи технологии, изобразяващи триизмерни визуализации на продуктите на компанията. Основният щанд на българският производител е с внушителни размери от 81 кв. м. Иновативно решение и за него е намерено, показвайки състезателния автомобил на 15-кратния рали шампион на България - Илия Царски. Тази година компанията, в лицето на основната си марка, подкрепи рали спортът у нас като стана основен спонсор на Царски. 
 
Именно The King е основният продуктов акцент на компанията в представянето й на изложението. Марката променя визията си и ще бъде представена на световния форум с изцяло нов дизайн на опаковката. След няколко месеца обновеният продукт ще бъде представен и на българския пазар.
 
Повече от 345 изложители от 44 държави представят тенденциите и иновациите в бранша. Освен разнообразието от продукти и услуги, посетителите на изложението имат възможността да получат информация относно тенденциите в производството и търговията в сектора, които ще бъдат дискутирани в рамките на информационните събития, подготвени от организаторите.