Оказа се, че те са особено педантични в избора на аксесоари за домовете си

Известните личности са особено педантични, когато става дума за обзавеждане на дома. Те не пестят нито време, нито пари, за да внесат уюта, от който се нуждаят.  


Понеже професията на артистите е свързана с чести пътувания, световните и родни ВИП персони се нуждаят от спокойна обстановка, когато са вкъщи. Неслучайно засякохме съзвездие от ценители на домашния уют по време на изложение за килими.


Ръчните произведения на изкуството са създадени лично от гръцката звезда Деспина Мирараки. Харизматичната авторка от южната ни съседка показа уникална колекция с изтъкани фигури.


Неотлъчно до нея през цялото време бе лорд Евгени Минчев, който все по-често може да бъде засечен в компанията на дами от чужбина. Самият той се пошегува, че за събитието нарочно е подбрал по-семпъл тоалет, докато пищните му аксесоари се забелязваха от далеч.  


Сред официалните гости се отличи Весела Драганова. Председателят на Партията на българските жени дойде в компанията на професор Любомир Стойков.


Певицата Ивана Мулти също се осведоми за последните тенденции при килимите. През това време носителки на титли за красота избираха нови ръчно изработени придобивки.


Убедихме се, че вкусът на Ориента е водещ дори в аксесоарите за дома.