Бившата водеща от MTV разказва за случката от 1995 г. в новата си книга

Сексскандалите тази седмица са като летните дъждове - неочаквани и проливни. Поредният идва от Америка. Легендарният баскетболист и собственик на "Шарлът Бобкетс" Майкъл Джордан бе обвинен в опит да прелъсти девствена журналистка.


Бившата водеща на MTV Лиса Кенеди шокира света с историята си в новата си книга. Тя разказва за вечеря с баскетболиста и крупния бизнесмен Ръсел Симънс през 1995 г. По думите й Въздушия, както наричат Джордан, прави опит да я заведе в хотелската си стая. Кенеди твърди, че по това време е девствена, въпреки че е на 22.


По време на вечерята тримата играят зарове, а залогът е девствеността на Кенеди – ако загуби, придружава Джордан до хотелската му стая. Ужасена от играта, Кенеди играе като за последно и печели, взимайки своята част от облога -  билети за мач на Ню Джърси Нетс.


Майкъл Джордан рядко попада в жълтите хроники заради подобни изпълнения. Само преди два месеца Въздушния се ожени за втори път. Новата съпруга на 50-годишния Джордан е 35-годишната Ивет Приета. Брачната церемония беше през април във Флорида. На тържеството присъстваха 500 гости, сред които бившият баскетболист на Ню Йорк Никс Патрик Юинг и звездата на световния голф Тайгър Уудс. 


През 2006 г. Джордан се разведе с първата си съпруга Хуанита, за която беше женен в продължение на 16 години.