Неговите фаворити са Лияна и Стойко Сакалиев

„Станка Златева е момиче от народа. Сигурно ще стигне до финала. Не вярвам да я изгонят зрителите”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” Панайот Кючуков, участник в предишния формат на Big Brother.


Той прогнозира, че на лайфа тази вечер съквартирантите ще трябва да се разделят с дъщерята на Мира Радева – Ани. Пацата посочи, че Мира му е много неприятна като участник във формата и я постави на второ място като евентуален съквартирант за изгонване.


Довечера в 20:00 часа в Къщата на VIP Brother влиза таен гост. Запитан дали тайният гост ще бъде той, Пацо категорично отрече. По думите му ще бъде прекалено, ако две поредни години участва във формата, без да се им предвид и участието му в Big Brother през 2006-а година.


„Един нов човек, ако е колоритен, интересен, ще нажежи обстановката и може даже да има преместване в лагерите. Зависи кой е човекът и колко провокативен е той”. С тези думи той коментира бъдещия гост-участник.


На въпрос с кого от съквартирантите би се разбирал най-добре, ако и той е вътре в Къщата, Пацо отвърна: „С Лияна, тъй като ние се познаваме. Тя е моята фаворитка. И със Стойко Сакалиев”.


Целия разговор гледайте във видеото.