Младоженци си направиха снимки пред най-грозните места в Благоевград

Младоженците Иван и Борислава направиха сензация в Благоевград. На двойката им хрумнала интересната идея да направят нещо различно за своята сватба. Вместо традиционните снимки на фона на красиви пейзажи и гледки, те решават да направят своите сватбени кадри пред най-грозните и западнали постройки в Благоевград.

 

Ако трябва да съм честен, дори не знаех къде ще ходим. Фотографите ни заведоха там, а впоследствие се оказа, че районът е отцепен и са заложени 150-180 килограма експлозиви”, припомня си Иван, който гостува със своята половинка и приятеля си Игор в студиото на „Здравей, България” за да разкаже повече за любопитната история.

 

Идеята да отидем там беше моя, но не знаех, че има експлозиви”, допълва младоженката. Медиите в града също отразиха нестандартното събитие.

 

Емблематичните за Благоевград силози, пред които се снимала двойката, се оказали изключително издръжливи, като е трябвало на три пъти да бъдат залагани нови взривни устройства преди те да бъдат съборени.

 

Мястото е много артистично. Ние си мислим, че като махнем старите неща, ще забравим за миналото, но това не е вярно”, коментира Игор. Двамата с Иван се познават от около 10 години и са били заедно в Учебния театър в Благоевград. Две години по-късно, отново в театъра, се запознават и с Борислава.


Актьорите разказаха и за времето, в което били кореспонденти на „Господари на ефира”. Те си припомниха най-абсурдните репортажи, които са правили, сред които история за ниско разположени знаци на тротоарите и съпружески неволи. Извън работата си като репортери, Иван и Игор са и караоке диджеи.

 

Цялото интервю с младоженците и техния приятел гледайте във видеото.