Резидентът на лондонския супер-клуб „DSTRKT” ще пуска на 19 септември

На празника на София – 17 септември, в столицата с грандиозно шоу бе открит нов обещаващ клуб. Заявката, която дава :PM CLUB е амбициозна - взривяващи партита, световни гост звезди и VIP блясък, по стандартите на най-престижните европейски клубове.
 
Клубът ще бъде и новият дом на най-популярното черно парти в София "Vanity Black", превърнало се в култ за почитателите на хип-хоп и R'N'B музиката. Освен на ново място, хип-хоп парти лейбълът ще стартира клубния сезон и с нова визия "King Vanity Black". Партито ще се провежда всеки четвъртък и ще среща посетителите с най-актуалните артисти и звездни гости. Първото от поредицата черни партита ще събере куп приятели, музикални звезди и специалните гости VS Dance и BallaN, с които ще отбележи втората вечер от официалното откриване на клуба, както и рождения ден на едно от своите емблематични лица - DJ Ray Bon. Освен него, зад пулта ще избухнат още DJ Stancho и рапърът DEE.
 
На 19 септември, в петъчната парти вечер, и специално за старта на клуба, директно от най-актуалния лондонски клуб "DSTRKT", ще долети носителят на наградата "Best DJ" на "London Club and Bar Awards 2014" - DJ Scott Chester. Младият британец, отличен с няколко награди като DJ и продуцент, за кратко време успява да превземе най-престижните клубове в Лондон. Кариерата му тръгва стремглаво нагоре, след като през 2012 г. става резидент на новия "Westend" супер-клуб в столицата "DSTRKT". Scott Chester открива партитата и пуска за много знаменитости като Afrojack, Drake, P. Diddy, Mark Knight, Oliver Ingrosso, Busta Rhymes, 50 Cent, и е канен на международни турнета в Азия, Америка и цяла Европа. На 19 септември ще зарадва родната хаус публика с енергичен сет, допълнен с перфектен саунд и мултимедийно шоу. 
 
На 20 септември нови сили с омагьосващия си ритъм ще влеят популярните резиденти на клуба – DJ Vasquez и Simon