57-годишния Атанас Ловчинов разтърси сцената още с първото си изпълнение на Whitesnake

"Винаги съм харесвала по-зрелите мъже. Той определено има класа и стил", с тези думи Мариана Попова коментира представянето на 57-годишния Атанас Ловчинов. Именно рокаджията, който успя да разтърси сцената на X Factor още с първото си изпълнение на Whitesnake, се оказа нейният фаворит. Мариана, която Любо покани като свой гост в Къщата на съдиите, обеща да играе ролята на "лошото" ченге, а на Любо се падна ролята на "добрия".  И двамата обаче не успяха да сдържат вълнението си, когато 28-годишният Момчил изпълни песента на Сленг "Мой свят" - сякаш Дими прозвуча в тази песен, коментираха двамата.

 

Звезди предизвикат таланти - под този знак пък преминаха прослушванията в Къщите на Саня и Мария Илиева. Ева Мария, чиято водеща мотивация в X Factor е да направи щастлива болната си сестричка, доказа, че нищо не е невъзможно и изпълни безкомпромисно хита Impossible пред самия Джеймс Артър.

 

Същото предизвикателство се падна и на Станимир от отбора на Мария Илиева - той трябваше да изпее парче на Васил Найденов пред самия Васил Найденов. "Трудно е да пееш емблематична песен, докато един от най-големите български изпълнители стои срещу теб", опита се да го окуражи Мария. Дуетът на Иво и Пламен пък затрудни дует "Авеню". "Дали биха могли да отприщят енергията си на сцената, или винаги ще са толкова обрани?", този въпрос си зададоха Заки и Боби, след като двамата братя представиха "You and I" на One Direction.