След месеци спекулации Бен Афлек и Дженифър Гарнър потвърдиха, че се развеждат

Оказа се, че лято 2015 е едно от най-горещите на звездни раздели, съобщи Ей Би Си, цитиран от БТА. 

 

Многобройните фенки на Зейн Малик със сигурност ще подскочат от радост при вестта, че бившият изпълнител от One Direction е сложил край на годежа си с 22-годишната певица Пери Едуардс. Според публикациите това се е случило преди две седмици и е съкрушило изпълнителката. Любопитното в случая е, че само преди четири месеца, когато Малик оповести решението си да напусне One Direction, всички заподозряха, че той го прави заради годеницата си. Най-недоволните сред феновете на популярната момчешка група дори сравниха Пери Едуардс с Йоко Оно - съпругата на Джон Ленън, която често е обвинявана за разпадането на легендарната ливърпулска четворка The Beatles

 

Преди дни стана ясно и, че певицата Гуен Стефани и британският китарист Гавин Росдейл са подали молба за развод след продължил близо 13 години брак. 

 

В началото на юли стана горещо и в клана Кардашиян - след появата на негови снимки със стилистката Клоуи Бартоли в Монте Карло, риалити звездата Кортни Кардашиян изпъди Скот Дисик - дългогодишния й партньор и баща на трите й деца. 

 

Горещото лято на звездните раздели започна с новината, че холивудските знаменитости Скарлет Йохансон и Шон Пен са прекратили романтичните си отношения след година и половина заедно. 

 

Броени дни по-късно, слагайки край на продължилите с месеци спекулации около семейния им живот, холивудските звезди Бен Афлек и Дженифър Гарнър потвърдиха, че се развеждат. 

 

Междувременно плъзна и мълвата за предстоящ скъп развод след 13-годишен брак между "Хубавата жена" Джулия Робъртс и съпруга й, оператора Дани Модър.

 

Същевременно кънтри звездата Рийба Макинтайър и съпругът й Нарвъл Блексток, които е и неин мениджър, направиха съвместно изявление. В него се посочва, че те се разделят след 26-годишен брак, но ще продължат 35-годишните си професионални взаимоотношения. 

 

През юли други звезди на кънтри музиката - Миранда Ламбърт и Блейк Шелтън, шокираха феновете си с новината за раздяла след 4-годишен брак. Оказа се обаче, че за хората от обкръжението им вестта не е изненадваща. Неназовани източници разкриха, че от известно време Ламбърт и Шелтън "живеят отделни животи". Покрай новината за раздялата на две от най-популярните кънтри звезди незабавно плъзнаха слухове за изневери и от двете страни. На Миранда Ламбърт беше приписана афера с Крис Йънг, а на Блейк Шелтън - с любовница на име Кейди Гроувс.