Той заяви, че от резултатите на изборите ще реши какви рокади ще направи по места

Бившите управляващи - с обвинения към БСП! Според Бойко Борисов, ГЕРБ е подложена на удари, за да се осигури медийна подкрепа за социалистите. Борисов се срещна с привърженици в Пловдив.

Целево се бие по ГЕРБ, за да се осигури максимално медийната подкрепа на БСП. Това заподозря лидерът на партията Бойко Борисов, след като е отразен проблема с течовете в един от 1000 санирани блока у нас. В Пловдив той стегна редиците на партията за предстоящите местни избори, като заяви, че от резултатите ще реши какви рокади ще направи по места.

Бойко Борисов започна с критика към конкуренцията.

По темата

„Ние чухме от БСП на конгреса само обещания, но те стъпват на нашата събираемост”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Призна загубата на изборите за президент, но със забележка: „Още не знам от кого изгубихме изборите. Нямам отговор на въпроса кой предложи Радев”.

И продължи с позитивна оценка на свършеното от неговото управление.

„Преди кола се караше само в петък, сега не слизаме от автомобилите”, каза още Бойко Борисов.

Според експремиера правителството му се е справило с поръчковите убийства, наркотрафика и бежанците.

Колкото до обещанията на ГЕРБ. Бившият финансист №1 Владислав Горанов заяви в ефира на Нова, че е реалистично за 4 години минималната заплата да стане 650 лева. За двойния скок на учителските заплати, обаче, трябвало да се търсят допълнително пари.

„Aз не знам какво бомбастично сме обещали?! 200% увеличение на учителските заплати е съвсем реалистично за 4 години”, коментира бившият финансов министър Владислав Горанов.

И още – за предстоящия вот. Този път ГЕРБ щели да дават пари за медийна реклама, въпреки, че цитирам – медиийте търсели само золуми. В града на тепетата Борисов се се запозна и с най-големия си фен – Станислав Василев, който е татуирал лика на лидера на ГЕРБ на лявата си ръка.

Повече по темата гледайте във видеото.