Пиарките на Корнелия Нинова и Павлова влязоха в задочен спор по темата

Пиарките на Корнелия Нинова и Лиляна Павлова - Бояна Бозаджиева и Таня Митова, влязоха в задочен спор на тема колко струват чантите, които носи Павлова.

В профила си във Facebook Бозаджиева написа: "С ръка на сърцето - ценя високо вкуса на Лиляна Павлова за чанти. На снимките е с вечната класика на Chanel ? (около 5000 €) и Prada ❤️️ (около 3700€), но липсва шарматният й Dior, чиято стойност доближава Smart-a, който карам... Или както казва любимата (явно и на двете ни) Коко Шанел: In order to be irreplaceable, one must always be different..."

Таня Митова от своя страна написа:

"С изненада прочетох, че ПР-ката на Корнелия Нинова си е позволила поведение, което не съм виждала в близо 20-годишната си практика досега. С "ръка на сърцето" да прави сметки на дамски аксесоари, приписвайки им космически цени с цел оклеветяване и омаскаряване на политически опонент. Явно дамата преди да стане "колега" е имала завидна кариера в офисите на световните модни брандове, ама ние това някак си не сме го разбрали. Грозно, долно и типично по ченгеджийски пуска информация, от която единствените верни твърдения в нея са името на Лиляна Павлова и собственото й описание каква кола кара. Но така става, когато професионалната немощ ражда безумия. И ако трябва да перифразирам един червен класик - не само в спалнята. Изчерпването на политическите аргументи води до долнопробни жълто-кафяви вмирисани пасквили, в които се броят чантите, обувките и чорапите на опонентите. Да беше питала девойката, отговор щеше да получи. Срам и безпомощност. Но видно, че след г-жа Лъжа, вече има и г-ца Лъжа. И никой не трябва да си мисли, че е над закона. Това вече го знаят 9 автори на свободни творчески съчинения. Проверимо е."