Внимание! Кадрите съдържат насилие

Брутално нападение в „Слънчев бряг”. Шведски турист изрита в главата камериерка в един от хотелите в морския курорт. Мъжът е задържан.

Кадрите от проявената жестокост взривиха социалните мрежи. Записът е направен от охранителните камери на елитен хотел в „Слънчев бряг”. Жертвата е камериерка. Разказва, че с нищо не е провокирала бруталния удар. Има съмнение, че нападателят е бил дрогиран. 

По темата

„Той си мъкнеше куфара. Попитах го на английски какво желае. После не помня, бях на земята. Извадих си медицинско, имам натъртвания. Според дъщеря ми този човек е на някаква синтетична дрога”, коментира пострадалата камериерка.

Нападателят е 54-годишният Георг Ралф Сумберг. Жител е на Швеция.

„Той е длъжен да спазва българските закони и не може да си позволи поведение, което унижава българските граждани, особено тези, които на практика обслужват него. Позволява ли си го – влиза в ареста“, коментира главният прокурор Сотир Цацаров.

А нападнатата от него жена все още е в шок. След удара за кратко изпаднала в безсъзнание. Сега е добре, ще се върне на работа, но ще има едно на ум и казва, че ще е по-внимателна. Нападателят е задържан е за 48 часа. Ако вината му бъде доказана, го чакат 3 години затвор.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.