Трима мъже са в ареста с повдигнати обвинения

Над 3 килограма кокаин са задържали спецполицаи при опит за продажба в Свиленград. Сделката е била на стойност 93 хиляди евро, а търговците са били трима.   

ГДБОП и жандармерията разбиха две банди за наркотици

Групата е наблюдавана повече от четири месеца. За залавянето им са използвани специални разузнавателни средства. Участвал е и служител на ГДБОП, който е бил под прикритие.

100 БЪЛГАРИ В СВЕТОВНИЯ НАРКОТРАФИК: Ролята им е посредническа и логистична

Именно той е осъществил сделката с тях за над 3 килограма висококачествен кокаин в района на село Левка. Тримата са от Ботевград и Свиленград. Разпространявали са наркотици на територията на цялата страна.

Арестуваха двама българи с кокаин за 200 милиона долара в Перу (ВИДЕО)

Били са „особено параноично мнителни” и постоянно са сменяли условията, разказаха разследващите. Двама от тях са криминално проявени и осъждани, единият е с чисто съдебно минало. При претърсвания са открити и иззети мобилни телефони, около 20 000 лева, електрона везна, лаптоп и други вещи, които имат отношение към случая.

Търсят се още съпричастни към групата, но към този момент такива не са установени. Задържаните остават за постоянно в ареста. Повдигнати са им обвинения за разпространение на наркотици.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.