България е бъде домакин на събитието

Стартира технологичното изложение Webit Festival. И тази година България е домакин на събитието, в което са включени над 15 тематични конференции и изложение, на което над 10 000 посетители от над 110 държави ще обменят бизнес опит, предаде БГНЕС.

СНИМКИ ОТ Webit Festival ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Срещата на технологията и бизнеса е ежегодна и традиционна, и събира най-добрите български експерти в областта на дигиталния маркетинг, и в частност социалните медии, видео маркетинга, иновациите, креативността и дизайна. Те ще обсъдят тенденциите на местния пазар, резултатите и опитът си от миналата година. Срещата на върха през 2019 г. ще се проведе в два дни в НДК в София, и е практически ориентиран формат за обмяна на интервюта, дискусии по панели и реално взаимодействие с аудиторията.

Цифровата среща на върха 2019 България е най-голямата досега, и събира експерти в сферите на бързооборотните стоки, онлайн продуктите, търговията на дребно, автомобилите, туризмът, финансите, публичния сектор и др.

Сред лекторите на събитието са откриватели, изследователи, предприемачи, инвеститори, роботи, летящи хора, киборги, и много знаменитости като Марк Кюбан.

Роботи и изкуствен интелект: Какво да очакваме от Webit тази година?

Фондация Webit ежегодно подпомага и стартъп екосистемата, като избира 200 (от над 4000 кандидатстващи) стартиращи компании от България, Европа и света, и им предоставя възможност да имат щанд на събитието, безплатни билети, както и да представят проектите си пред топ инвеститори. А победителят в грандиозната церемония на „Игрите за предприемачи“, която се състои на втория ден Webit, си тръгва с чек за 200 000 евро от събитието.

Бъдещето на киберсигурността, образованието, градовете, медиите, маркетинга и рекламата, медицината, отбраната, парите и финансовите технологии, климатичните промени и човечеството във века на изкуствения интелект ще бъдат дискутирани от едни от най-големите умове на света в рамките на 15 събития под покрива на Webit в и пред НДК.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес