Рапърът сподели това по време на посещението си в църква в Хюстън

Рапърът Кание Уест призна, че поради скорошното си „духовно пробуждане" вече не служи на славата и парите, а е „в услуга на Бога", пишат "Чикаго трибюн" и БГНЕС.

При посещение в църква в Хюстън, Кание Уест разказа за скорошното си обръщане към християнството и как Бог го вдъхновява. 

СНИМКИ НА РАПЪРА ВИЖТЕ ТУК

Уест обясни, че през последната година е организирал многобройни „неделни служби“, тъй като се е обърнал към християнството.

Освен това миналият месец рапърът пусна новия си албум „Иисус е цар“, който нарече „израз на Евангелието“.

 

 

Кание посети и затвора „Харис Кънтри" в Тексас, за да проведе неделна служба със затворниците, която той сам определи като „мисия, а не шоу“.

А за онези фенове, които искат да се насладят на истинското шоу, е платформата TIDAL. Самият Кание е един от вдъхновителите за създаването ѝ.

Българските фенове вече имат достъп до над 20 плейлисти в TIDAL, създадени от VIVACOM. Те представят различни стилове музика - хип хоп, рок, хеви метъл, латино, българска музика, релаксираща. Всяко парче e с отлично качество. 

А специално за коледното настроение на всички ценители на музиката, ще бъдат създадени 3 различни Коледни плейлисти. И всичко, което слушаш или гледаш през приложението, няма да хаби от твоите включени мегабайти на висока скорост до края на годината.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.