Дългият маникюр на Били Айлиш в розово и черно кореспондираше с цветовете на костюма й

От „парада на кича“ до „най-модерните награди Грами“ - така звучат коментарите  на критицитена впечатленията, що се отнася до външния вид на звездите.  

ПЕРА И МНОГО ПЛЪТ: Блестящите тоалети от червения килим на наградите "Грами" (ГАЛЕРИЯ)

Дуа Липа триумфира на червения килим, появявайки се в творения модния дизйанер  Донатела Версаче.  С дълга права черна коса и прозрачна рокля в мрежа в нежен розов нюанс, певицата напомни на младата версия на Шер. На сцената тя също се появи с пищен тоалет в розово, покрит с множство кристали.Така тя се озова в списъка на най-добре облечените дами на събитието. 

Меган Дъ Сталлион се появи в оранжева рокля, което определено привлече вниманието - първо с цвета, а след това и с огромната панделка отзад. Кройката е класическа и права, с оголени рамене, а зад творението се подписва модното дуо Dolce и Gabbana. 

Изборът на Тейлър Суифт беше  флорална рокля от последната колекция на „Оскар де ла Рента“. Мини роклята с дълъг ръкав бе съчетана с минималистични сандали 

Бионсе с исторически рекорд на наградите "Грами" (ВИДЕО)

Бионсе бе сред най-сексапилните певици на наградите Грами - с  ултра мини кожена рокля,  комбинирана  с  пищни бижута. 

Дългият маникюр на Били Айлиш в розово и черно кореспондираше с цветовете на костюма й с панталон на "Гучи", шапката и защитната й маска.

Певицата H.E.R. се отличаваше с дълга роба и широки панталони в бургундско червено на Дъндас.

Джонатан Еванс, директор стил в "Ескуайър", видя доза носталгия по 70-те години в мъжките облекла, особено при "Гучи". Бруно Марс и Андерсън Паак заложиха на всекидневни костюми за дебюта на "Силк Соник".

Заради пандемията на червения килим нямаше обичайното струпване на камери и телевизионни екипи. Ограничен брой избрани медии бяха допуснати на място за интервюта, като репортери и оператори трябваше да спазват дистанция помежду си.