Полицията в Лос Анджелис този месец съобщи, че разследва актьора за сексуално насилие

Обвиненията в сексуално насилие за отрицателно време сринаха кариерата на звездата от филма „Мъжът от Ънкъл“ – Арми Хамър. Агенцията му разтрогна договора си с него, а продуцентите на шпионския филм от Студената война с Мадс Микелсен „Шпионин за милион долари“ го освободиха. 

Арми Хамър напусна и последната продукция, по която беше ангажиран, в разгара на скандала с обвиненията в изнасилване и разследването срещу него. 

Актьорът Арми Хамър обвинен в изнасилване (ВИДЕО)

Полицията в Лос Анджелис този месец съобщи, че разследва актьора за сексуално насилие. Преди това жена, представяща се като Ефи, даде видеопресконференция и обвини Хамър, че я е насилвал. Холивудският актьор отхвърля обвиненията. 

Освен това той излезе от състава на комедията "Уредена сватба", в която трябваше да си партнира с Дженифър Лопес .Агенцията му Дабъл Ю Ем И прекрати договора си с него. 

Арми Хамър стана известен с изпълнението на ролите на двамата близнаци във филма "Социалната мрежа" през 2010 г., популярен е и с образите си в "Самотният рейнджър" (2013 г.) и "Призови ме с твоето име" (2017 г.).

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.